Novi Sad
05.03.2012.
10:53 > 06:42
Za ukidanje liste čekanja za najteže bolesnike koji se leče na Institutu za onkologiju u Sremskoj Kamenici trenutno postoji samo teorijska mogućnost.
  • Ljuska bez kikirikija

    06.03.2012 11:01
    Kakvo crno ukidanje kad je to izvor finansija za lekare! Trgovina listama mito i koprupcija cevetaju tamo
    a 100ka trguje tudjom nesrecom
  • Sremac-seljak

    06.03.2012 09:32
    SIEMENS

    Atila Čengeri, prosto rečeno laže, ako nije znao da će Siemens prestati sa proizvodnjom uređaja za radioterapiju. Ne znam sa kim je Siemens sklopio dogovor, ali to je manje važno. Ono što je najbitnije da se zna to je da je osnivač Instituta Pokrajinsko Izvršno veće, a sadašnja vlada. Prema tome veliki deo odgovornosti kao osnivača ide na račun vlade Vojvodine. Toliko što se tičeobećanja druga Čengerija i "njegove braće po materi". A zna se ko je glavni i odgovorni urednik takve kvazi-politike u Vojvodini, Demokratska Stranka i njeni eksponenti pajtić, petrović i ostale čovekolike spodobe. I oni imaju svoje poslušnike, koji su bili članovi "JULA", a sada su demokrate ili ljigaši. Toliko od mene.
  • Bch

    05.03.2012 18:15
    Kako DS nije sramota?
    Imamo Atilu Čengerija. Demokratska stranka. Imamo Marka Eraka. Demokratska stranka. Imamo Institut za onkologiju. Bleda senka nekadašnjeg uglednog instituta. Imamo Bojana Pajtića, tatu pokrajinske Demokratske stranke, koji se hvali kako je vojvođanska vlada u protekloj godini najviše u zdravstvo ulagala. I onda čovek ima samo jedno pitanje. Kako Demokratsku stranku nije sramota?
  • sanja

    05.03.2012 13:07
    10 meseci
    je lista cekanja na zracenje na institutu, cisto da se zna. Ali ako imate dva od potrebnih osam aparata za zdracenje, kako onda ni jedan nas pacijent iz Vojvodine nije ostecen rentiranjem kapaciteta strancima?
  • Тендер

    05.03.2012 12:32
    Тендер?
    Нема новца за тендер.
  • Miki

    05.03.2012 11:31
    Dokle će se javašluk tolerisati?
    Čengeri je neverovatan. Mislim da Vojvodina nije imala goreg sekretara za zdravstvo od njega. Pa, koji put već najavljuje nabavke aparata i koji put već ne ispunjava svoje obećanje? Do sada, koliko su obećavali, mogli su nabaviti svih osam aparata. Mene samo zanima dokle će ovde ljudi da ćute i da dozvoljavaju da im se lomi kičma? Do kada će od tamo nekog Čengerija i tamo nekog Eraka da zavisi da li ćemo mi ili naši najmiliji biti lečeni ili ne? Dokle će se javašluk vojvođanskog sekretarijata i Instituta za onkologiju tolerisati? Odgovaraće kad tad!
  • Lala Doktor

    05.03.2012 11:11
    Aparat
    Ovo mi zvuci blesavo " jedan SIMENS ne zna da ce biti prekinuta proizvodnja". Atila, Atila nakrivio ti se nosic! Posrednik nije znao za to, a on je bio vazniji zbog provizije od Simensa!!!! Atila!?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna